Nyheder

30/09 2016

Knæk Cancer show på GG onsdag den 5/10 kl. 19.00

Kom til det store Knæk Cancer show i festsalen! Elever fra skolen har i månedsvis lagt et stort stykke arbejde i at stable et flot show på benene. Aftenen byder på underholdning og musik, fortællinger om sorgbearbejdning, tombola med flotte præmier i pausen og meget mere. Læs om showet og skynd dig at købe din billet her Læs mere »

30/09 2016

Foredrag om kræft på GG 30/9

Biologi- og kemieleverne på fik GG et levende og interessant indblik i, hvor kræftforskningen befinder sig netop nu. Professor, dr. med. Peter Hokland, Aarhus Universitetshospital, holdt et spændende oplæg - og der var også indlagt gruppearbejde undervejs. Se et par billeder her Læs mere »

30/09 2016

Orienteringsaftener for 1g'erne og deres forældre

I denne uge har der været orienteringsaftener for 1g'erne og deres forældre. Der har været oplæg ved eleverne selv, studievejlederne og klassernes lærere. Den 29/9 orienterede klassekoordinator for 1c Jan Friis Mikkelsen på lærerværelset - se et par billeder her Læs mere »

23/09 2016

Postkort til GG fra studierejserne

Der er kommet mange postkort fra studierejserne og ekskursionerne i uge 38! De seje elever fra 2pq har hygget sig med Alice Knudsen og Rikke Kjær i Barcelona, og 2d var der minsandten også med Ulla Fomsgaard og Jesper Kromann - se billeder fra bl.a. La Sagrada Familia, Miró-Museet og Camp Nou! 2c sender hilsener fra Malta, hvor de har været med Kirstine... Læs mere »

23/09 2016

Anni Mathiesen på besøg

Folketingsmedlem og uddannelsesordfører mm. Anni Mathiesen (V) besøger GG og får et indblik i gymnasiehverdagen i klasselokalet. 1b og samfundsfag med Morten Bro blev efterfulgt af 1c og engelsk ved Søren Jensen - se et par billeder fra besøget i 1c her Læs mere »