Nyheder

23/09 2016

Postkort til GG fra studierejserne

Der er kommet mange postkort fra studierejserne og ekskursionerne i uge 38! De seje elever fra 2pq har hygget sig med Alice Knudsen og Rikke Kjær i Barcelona, og 2d var der minsandten også med Ulla Fomsgaard og Jesper Kromann - se billeder fra bl.a. La Sagrada Familia, Miró-Museet og Camp Nou! 2c sender hilsener fra Malta, hvor de har været med... Læs mere »

23/09 2016

Anni Mathiesen på besøg

Folketingsmedlem og uddannelsesordfører mm. Anni Mathiesen (V) besøger GG og får et indblik i gymnasiehverdagen i klasselokalet. 1b og samfundsfag med Morten Bro blev efterfulgt af 1c og engelsk ved Søren Jensen - se et par billeder fra besøget i 1c her Læs mere »

20/09 2016

Studierejser og ekskursioner uge 38

Uge 38 er rejseuge på GG. 2g og 2HF er på studieture til udlandet, mens de fleste 3g'ere tager på mindre ekskursioner i løbet af ugen. Her er et par billedhilsner fra 2d i Barcelona og 2e i Rom. Læs mere »

09/09 2016

Indvielse af Campustorv 6. september

Grindsted Gymnasium er en del af Campus Grindsted, så gymnasiets elever og kursister var selvfølgelig også med ved indvielsen af det nye Campustorv. Se nogle billeder fra begivenheden her. Læs mere »

05/09 2016

Undervisningsministeren besøger GG 5. september

Der var rigtig mange spørgsmål til ministeren i gymnasiets festsal den 5. september. Se nogle billeder fra debatarrangementet med minister for børn, undervisning og ligestilling Ellen Trane Nørby her. Læs mere »