Nyheder

26/08 2016

Social Dag den 26. august

Endnu en gang dystede elever og kursister på tværs af årgange og klasser om en middag i kantinen! Social Dagen afslutter introperioden på GG, og er en rigtig god måde for 1g og 1hf at lære de andre "hoveder" på skolen at kende. Se nogle billeder fra dagen her Læs mere »

22/08 2016

Jorden rundt - på cykel!

Chris Pountney og GG-student Dea Højlund Jakobsen fortalte om at rejse jorden rundt på cykel til et fællesarrangement i Grindsted Gymnasiums festsal. Der blev lyttet intenst til den spændende og inspirerende beretning - se nogle billeder fra arrangementet her Læs mere »

16/08 2016

Introture for nye elever

I ugen 15-19 august skiftes klasserne fra 1. årgang til at tage på introture. På turene er lærere og tutorer med de nye elever for at fortælle om en lang række ting i forbindelse med skolestart og skolegang. Og så er det selvfølgelig vigtigt, at de nye klasser lærer hinanden at kende. Engelsklærer i 1e Kirstine Egelund sendte disse billeder som en... Læs mere »

09/08 2016

Velkommen til VUC Vest

Tirsdag den 9. august begyndte skoleåret for VUC Vest i de nye lokaler hos Grindsted Gymnasium på Tinghusgade 20. Uddannelsesleder Frauke Jørgensen sagde godmorgen til 80 kursister og 10 medarbejdere i de nye rammer. Vi på GG byder jer alle hjerteligt velkommen og håber, I falder godt til i jeres nye omgivelser. Se et par billeder fra velkomsten i Festsalen... Læs mere »

08/08 2016

Velkommen til et nyt skoleår!

Mandag den 8. august startede 185 nye gymnasieelever og HF-kursister på GG. Efter velkomst i festsalen ved Gitte Barkholt samledes de til et gruppebillede på plænen - rektor og tutorerne for de nye klasser var også med. Nye og gamle elever blev budt velkommen af rektor i festsalen. Senere på ugen dukker 12 EUX-elever op, og tirsdag starter VUC Vests... Læs mere »