Nyheder

23/05 2016

Sidste undervisningsdag 20. maj

Sidste skoledag blev markeret med morgenmad for 3g og 2HF i kantinen. Over middag blev de traditionsrige GG-games afholdt på engen, og herefter blev eksamensplanen offentliggjort. Nu er de skriftlige eksamener i gang, og i det fjerne venter translokationen fredag den 24/6 kl. 10.00. Se nogle billeder fra sidste skoledag her Læs mere »

25/04 2016

Forårskoncert fredag den 29. april kl. 19.00

Endnu en gang havde de mange fremmødte en dejlig aften da den traditionsrige Forårskoncert fandt sted. 1. årgangs Melodi Grand Prix blev vundet af 1d med "Bajersangen". Stine fra 2p og Markus fra 3k var aftenenens dygtige konferenciers og ledte det talstærke publikum sikkert igennem både konkurrencen og de mange øvrige musikindslag, aftenen bød... Læs mere »

08/04 2016

Musikcafé den 6. april

Musikken blev leveret af både elever og gæster - og en enkelt lærer - da GG's traditionsrige Musikcafé løb af stabelen onsdag aften. Humøret var i top aftenen igennem - se Frederik Ernsts billeder fra arrangementet her Læs mere »

31/03 2016

Sciencedag på Grindsted Gymnasium fredag den 8. april

Fredag den 8. april tager GG imod ca tohundrede folkeskoleelever til Sciencedag. Dagen er tilrettelagt i et samarbejde med Campus Grindsted og har til formål at styrke naturvidenskaberne i skoleelevernes bevidsthed - samtidig med at eleverne fra både folkeskolen og gymnasiet lærer noget naturvidenskab. Denne dag er det nemlig gymnasieeleverne, som påtager... Læs mere »

09/02 2016

3g'erne på Syddansk Universitet

Den 8. februar var hele 3g årgangen samt en række lærere på SDU i Odense. Besøget var en del af vejledningsprocessen i forbindelse med årets eksamen i At - Almen Studieforberedelse. Om formiddagen gav forskere ved SDU 4 oplæg fra forskellige fagområder. Oplæggene havde alle årets eksamensemne - grænser - som tema. Om eftermiddagen var der vejledning ved... Læs mere »